Vidić je srećan u Interu! Bar tako kaže njegov agent

 
  • 0

Srpski fudbaler je letos potpisao trogodišnji ugovor sa milanskim timom

Fudbaler Intera Nemanja Vidić zadovoljan je situacijom u klubu, ali i pored toga postoji mogućnost da na leto promeni sredinu, izjavio je njegov agent Silvano Martina.

Grčki mediji su nedavno preneli da je Olimpijakos zainteresovan da dovede Vidića, a ranije se spominjao njegov povratak u moskovski Spartak.

- Veoma sam zadovoljan Vidićevim partijama u poslednje vreme. Kakva je Nemanjina budućnost? Ne mogu na to da odgovorim jer nisam direktor Intera. Vidić je trenutno srećan u klubu i vidim da uživa u fudbalu. On je pobednik i činjenica da njegov dolazak nije doneo bolje rezultate Intera ne može da bude u potpunosti zadovoljan - rekao je Martina za Interov sajt.

Srpski fudbaler je letos potpisao trogodišnji ugovor sa milanskim timom, nakon što je osam godina igrao u Mančester Junajtedu.

Vidić je tokom karijere igrao još za subotički Spartak i Crvenu zvezdu, dok je za reprezentaciju Srbije nastupio 56 puta i postigao dva gola.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA