Zimonjić: Od Štepaneka se svašta može očekivati

 
  • 0

Dok je najbolji srpski dubl igrač bio pod utiskom Štepanekove nekulture, Ilija Bozoljac je rekao da su Česi bolje odigrali ključne poene i tako pobedili

Srpski teniser Ilija Bozoljac rekao je da je češki dubl u meču četvrtfinala Dejvis kupa došao do pobede jer se bolje snalazio u odlučujućim poenima.

- Česi su danas bili čvršći i snalažljiviji na terenu. Jednostavno, čini mi se da su igrali bolje od nas u ključnim trenucima, kada se rešavalo pitanje pobednika - rekao je Bozoljac novinarima u Pragu.

Radek Štepanek i Tomaš Berdih slavili su protiv Bozoljca i Nenada Zimonjića 6:4, 6:2, 7:6 (7:4) i doneli Češkoj vođstvo od 2:1.

Na Zimonjića je najveći utisak ostavilo ponašanje Štepaneka nakon jučerašnjeg meča u singlu i poraza od Janka Tipsarevića.

- Već dugo profesionalno igram tenis. Mnogo puta sam odmerio snage sa Štepanekom i od njega stvarno svašta možete da očekujete. Definitivno, on je najmanje simpatična osoba među profesionalcima, pogotovo kada je na terenu. Bio sam šokiran juče - kazao je Zimonjić.

Štepanek je nakon sinoćnjeg poraza pokazao srednji prst Tipsareviću, nakon čega je umalo došlo do fizičkog obračuna dvojice tenisera.

- Stvari nisu takve kakvim se predstavljaju. Rukovali smo se i nisam mu rekao ništa ružno. Ne želim više da pričam o tome, jer nas sutra čekaju odlučujući mečevi - zaključio je Štepanek.

U sutrašnjim mečevima singla prvo se sastaju Janko Tipsarević i Tomaš Berdih, a nakon toga Viktor Troicki i Radek Štepanek.

(Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA