UHVATILI JE: Rođendanske orgije bivše supruge francuskog fudbalera (FOTO)

 
  • 4

Nekadašnja supruga Đibrila Sisea proslavila 40. rođendan, a engleski mediji čak pominju da su Džud i njena drugarica bile učesnice orgija

judecisse judecisse

Britanski mediji retko kada zaborave fudbalere koji su svoj hleb zarađivali igrajući na Ostrvu, a u istom košu su i njihove supruge i devojke. Da li bivše ili sadašnje, njima je svejedno. Takav je slučaj i sa Džud Sise, bivšom suprugom Đibrila Sisea.

Sise je svojevremeno nosio dresove Liverpula i KPR-a, a od Džud se razveo 2012. godine. Možda je Francuz zaboravio na svoju nekadašnju suprugu, ali mediji nisu. I skreću pažnju na eksplicitne fotke koje je Džud postavila na Istagramu nakon proslave 40. rođendana.

SISE ZAVRŠAVA KARIJERU: Boli me čitavo telo! Noću, danju, dok gledam TV (VIDEO)

Rođendana za koji engleski tabloidi tvrde da je obeležen orgijama, mada dokaza za to nema. Društvo u krevetu pravila joj je drugarica, a Džud je medijima priznala da još nije pronašla pravu ljubav nakon raskida, ali da ne odustaje.

Foto: Instagram/judecisse Foto: Instagram/judecisse
Foto: Instagram/judecisse Foto: Instagram/judecisse

 

(Telegraf.rs)

Video: Partizan slavio u dramatičnoj završnici u Zadru: Domaćin promašio dva bacanja na 9 sekundi do kraja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA