Vučić i Udovičić čestitali kajakašima i kajakašicama na velikom uspehu!

 
  • 1

Premijer Srbije i ministar omladine i sporta uputili iskrene čestitke srpskom kajak timu povodom osvajanja sedam medalja na EP u Češkoj

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskim kajakašima i kajakašicama izuzetan uspeh koji su ostvarili na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u Češkoj.

- Izuzetna mi je čast da čestitam vama, Marku Dragosavljeviću na odbrani titule šampiona Evrope, a Oliveri i Nikolini Moldovan, Dejanu Pajiću, Milici Starović i Dalmi Benedek Ružičić na bronzama koje ste osvojili na šampionatu Evrope u češkim Račicama i time postigli novi rekord - istakao je u svojoj čestitki predsednik Vlade Aleksandar Vučić i dodao:

Kajakaši i kajakašice oborili rekord i izdominirali na EP: Srbija se iz Češke vraća sa 7 medalja!

- Vaše medalje su rezultat vaše upornosti, rada i želje za uspehom, čime ste na najbolji način predstavili svoju zemlju. Uveren sam da je pred vama još mnogo takmičenja na kojima ćete, kao i do sada, postizati vanserijske rezultate.

Foto:OKS Foto:OKS

Srbija je na takmičenju osvojila ukupno sedam medalja i to: Marko Dragosavljević - zlatna, Nebojša Grujić i Marko Novaković - srebrna, dok su po dve bronzane osvojile Milica Starović i Dalma Benedek Ružičić i Nikolina i Olivera Moldovan, a još jednu bronzu osvojio je i Dejan Pajić.

- Učinili ste nas ponosnim, a našu zemlju približili evropskom vrhu ovog sporta. U ime svih sportskih radnika, u ime svih građana Srbije i u moje lično ime, ja vam najsrdačnije čestitam i zahvaljujem se na veličanstvenom uspehu - navodi se u čestitki ministra Vanje Udovičića.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapucino

    3. maj 2015 | 20:51

    Svi da se ugledamo na te divne ljude.Bravo svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA