Rukometaši Srbije izgubili sa 16 golova razlike od Islanda!

 
  • 11

Težak poraz srpskih rukometaša na kavlifikacionom meču u Rejkjaviku - 38:22

Muška rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Islanda 38:22 (16:10) u utakmici trećeg kola kvalifikacija za EURO 2016 u Rejkjaviku.

U našoj selekciji najefikasniji su bili Mijajlo Marsenić sa 6, i Momir Ilić sa 4 postignuta gola. Ovo je prvi poraz naše selekcije u kvalifikacionim mečevima za Evropsko prvenstvo. U grupi 4 naša selekcija i selekcija Islanda imaju po četiri boda, zatim sledi Crna Gora sa dva i Izrael bez bodova.

Sledeći meč naša selekcija igra u nedelju, 3. maja sa Islandom u Nišu od 19 sati u SC „Čair“, a ulaz na utakmicu će biti slobodan, ali isključivo uz pozivnicu (ulaznicu). Evropsko prvenstvo održaće se u Poljskoj od 17. do 31. januara 2016. godine.

Za ovakav poraz nema opravdanja. U pripremi za narednu utakmicu svako od nas treba prvo da pođe od sebe. Gubimo i pobeđujemo kao tim. Sa promašenim zicerima i tehničkim greškama smo otvorili meč i nedopustivo mnogo golova dobili iz kontranapada. U pripremama sa željom da iz agresivne odbrane steknemo mir u napadu, ona je danas bila izuzetno pasivna što se lako prenosilo na naš napad - rekao je selektor  Dejan Perić i dodao:

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Zasluženo smo izgubili velikom razlikom. Pred nama je revanš mec za tri dana gde ćemo učiniti sve da odigramo kvalitetnije da dođemo do pobede. Verujem u ekipu i momke i uradiću sve da naša igra bude angažovanija i da se u Nišu revanširamo Islanđanima.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neo

    30. april 2015 | 00:16

    Katastrofa!

  • Buda Srbin

    30. april 2015 | 00:18

    Ajmo momci! SRBIJA!!!

  • Zoks

    30. april 2015 | 10:21

    A sta reci posle minusa od 16 golova razlike. Bruka, sramota , ponizenje, blamaza, nemamo vise ni rukometa. Jednom recju - JAD I BEDA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA