Di Stefano kritikuje Ronalda

 
  • 0

Legendarni Argentinac tvrdi da su navijači uvek u pravu

Legenda madridskog Reala Alfredo Di Stefano kritikovao je trenutno najboljeg igrača kraljevskog kluba Kristijana Ronalda zbog njegovog sukoba s navijačima.

Di Stefano smatra da su navijači uvek u pravu i da im to što kupuju ulaznice daje pravo da izraze svoje mišljenje i pošalju poruku ljubimcima kada ovi na terenu ne ispune njihova očekivanja.

Kristijano Ronaldo nije se radovao posle gola postignutog protiv Malage u utakmici kupa kralja koju su Madriđani pobedili rezultatom 5:1.

- Što se tiče zvižduka Ronaldu, moj stav je uvek isti. Gledaoci s kupljenim ulaznicama imaju pravo da izraze svoje mišljenje o događanjima na terenu. Navijači uvek traže da igrači prikažu svoj maksimum na terenu i to oni ne smeju nikad da dovedu u pitanje, jasan je Di Stefano.

Uprkos tome što je najbolji igrač i strelac u timu Reala ove sezone, sa 21 golom na 17 ligaških utakmica, navijača kraljevskog kluba nisu zadovoljni što CR7 nije igrao na zadovoljavajućem nivou na „klasiku“ protiv Barselone u novembru prošle godine koji je veliki rival dobio 3:1.

 

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA