PESMA I NAVIJANJE ISPRED PIONIRA: Delije se okupile pred trening da pruže podršku Zvezdinim košarkašima! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 41

Trening košarkaša crveno-belih počinje u 19 časova, a dva sata pre su počeli da se okupljaju najvatreniji navijači

Pre početak treninga košarkaša Crvene zvezde u dvorani "Pionir", grupa od oko 500 najvatrenijih navijača je sačekala igrače Dejana Radonjića kako bi pružili podršku pred treći meč polufinalne serije plej ofa ABA lige.

Crveno-beli su slavili u prvom meču protiv Partizana, ali su u drugom doživeli poraz od večitog rivala, a domaćinstvo naredne dve utakmice prebacuje se na klub iz Humske, koji neće proslediti karte za navijače crveno-belih, s obzirom da ni Grobari nisu mogli da budu u "Pioniru" u utorak i sredu.

Prvi je u dvoranu pred trening, zakazan za 19 časova, stigao Nemanja Dangubić, pa potom Maik Cirbes, Boban Marjanović, Jaka Blažič, i svi su pozdravljeni ovacijama.

Zato su Delije odlučile da pred trening pošalju jasnu poruku za treći meč. Iako neće biti na tribinama "Pionira", navijači su na ovaj način podsetili igrače da treba da daju sve od sebe kada su u dvorani isključivo protivnički navijači.

Očigledno oduševljen slikom ispred "Pionira", Zvazdin košarkaš Maik Cirbes napravio je selfi sa navijačima u pozadini.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Odigrali smo dva meča pred našim navijačima. Partizan je napravio brejk i sada je u prednosti. Napravili smo analizu kako bismo odigrali bolje i pokušali da dođemo u situaciju da vratimo brejk. Da bismo ostvarili ono što želimo, moramo da odigramo kvalitetno u gostima i da dođemo u situaciju da vratimo prednost - poručio je ranije danas trener Dejan Radonjić.

Treća utakmice polufinalne serije plej-ofa ABA lige između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 21 sat u dvorani Pionir.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

DELIJE ĆE SE NAJEŽITI: Ovako su košarkaši reagovali na pesmu navijača ispred Pionira! (FOTO) (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA