IDE U NBA: Milutinov izlazi na draft ove godine!

 
  • 9

Informaciju da centar Partizan planira izlazak na draft dao je najbolji skaut za igrače van SAD koji se poziva na njegovog menadžera Marka Jelića

Nikola Milutinov će se naći na ovogodišnjem NBA draftu. Tu vest je obelodanio najbolji skaut za igrače van SAD Džonatan Dživoni koji se pozvao na menadžera centra Partizana, Marka Jelića.

On je na svom Tviter profilu napisao da prema informacijama koje je dobio od agenta 20-godišnjeg košarkaša, on će se naći u junu na draftu, a vrlo pohvalno se izrazio i o njegovim kvalitetima, rekavši da je Milutinov već sa 17 godina bio starter u Evroligi, a da je ove sezone izuzetno napredovao i da je vrlo zanimljiv kao potencijalno dugoročno rešenje nekih timova na poziciji "petice".

Pored njega, prema Dživonijevim informacijama na draftu će se naći još jedan Srbin, a reč je o Radetu Zagorcu iz Mega Leksa, čiji je izlazak pred skaute potvrdio nejgov menadžer Miško Ražnatović.

Podsetimo, da je Milutinov jedna od centralnih figura prva dva polufinalna meča u seriji između Crvene zvezde i Partizana, da je na prvom meču doživeo nezgodnu povredu oka, a onda zaigrao u drugom na svoju odgovornost i bio ključni faktor i pobedi crno-belih za izjednačenje u seriji.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala crnka

    16. april 2015 | 20:42

    Ne joooos,jos godinu,dve,da jos malo napreduje :) :)

  • Neko iz mase...

    16. april 2015 | 23:24

    Momcino,igras jako dobro,samo tako nastavi,Blazic i dalje ne moze da spava...

  • HAWAII...

    16. april 2015 | 21:11

    Ovo je neki vic...treba im neko da skuplja lopte...hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA