NBA igrač tuži policiju zbog povreda ispred diskoteke

 
  • 0

Ne želim da otkrivam detalje, to ću uraditi na sudu. Mogu samo da kažem da sam pretrpeo mnogo bola zbog teške povrede koju mi je nanela policija, poručio je košarkaš Atlante

Košarkaš Atlante Tabo Sefološa najavio je da će podneti tužbu protiv njujorške policije zbog teške povrede koju je doživeo kada su ga hapsili ispred diskoteke u Menhetnu.

Sefološa je zajedno sa Perom Antićem bio u noćnom klubu u trenutku incidenta u kojem je jedan 22-godišnji mladić nožem povredio košarkaša Indijane Krisa Kouplenda, njegovu suprugu i još jednu ženu.

Antićev saigrač mora na operaciju posle sukoba sa policijom!

Policija je privela i dvojicu igrača Atlante, jer su navodno ometali uviđaj, a Sefološi je prilikom grube intervencije pripadnika organa reda polomljena potkolenica. Očekuje ga operacija i duža pauza. Zbog pretrpljenog bola, bivši igrač Oklahome odlučio je da presavije tabak i pravdu potraži na sudu.

- Ne želim da otkrivam detalje, to ću uraditi na sudu. Mogu samo da kažem da sam pretrpeo mnogo bola zbog teške povrede koju mi je nanela policija - izjavio je Sefolođa za sajt Atlante i demantovao da su Antić i on ometali policiju u vršenju uviđaja.

Procureli snimci: Košarkaš Indijane krvav čeka hitnu pomoć! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA