KUP SRBIJE: Mogu li Jagodina i Partizan da sruše tradiciju? Svi vide Čuku u finalu!

 
  • 2

Na mečevima Ćurana i crno-belih nije viđen gol obe ekipe još od novembra 2009. godine, a Partizan je tada slavio rezultatom 2:1

Došlo je vreme da saznamo koje dve ekipe će se 20. maja boriti za trofej Lav Kupa Srbije, pošto su danas na programu revanš mečevi polufinala najbrojnijeg takmičenja.

Finalsisti se praktično naziru, jer su Čukarički i Partizan ostvarili dobru zalihu pred gostovanja Voždovcu i Jagodini. Brđani dolaze na ''krov'' sa dva gola prednosti (2:0), dok su crno-beli deklasirali Ćurane sa 3:0.

Čuku samo 90 minuta deli od najvećeg rezultata u istoriji, a iz tabora trećeplasirane ekipe ističu da su prvi meč zaboravili i da u revanš kreću kao da je 0:0.

- Voždovac je promenio trenera. Imaju iskusne igrače, čeka nas težak posao. Respektujemo Voždovac, ne razmišljamo o prednosti, ulazimo u meč kao da je 0:0. Kup je specifično takmičenje i šanse su pođednake. Učinićemo sve da se plasiramo u finale - istakao je trener Brđana Vladan Milojević.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na prvom meču Zmajeve je sa klupe predvodio Zoran Milinković koji će u refanšu, umesto minusa od dva gola imati plus tri. S obzirom na to da mu je Marko Nikolić ostavio ogromnu razliku, popularni Kiza će odmarati nekolicinu igrača i čuvati iz za prvenstveni meč sa OFK Beogradom.

-  Voleo bih da igramo protiv Voždovca, iako je Čukarički veliki favorit, nakon 2:0 u prvom meču - kratko je prokomentarisao Milinković.

Zanimljivo, na poslednjih 12 mečeva ova dva rivala crno-beli su slavili 11 puta, dok su jedini poraz doživeli jesenas. Takođe, nijednom se nije dogodilo da oba tima daju gol na meču, još od novembra 2009. godine.

I tada je u pitanju bio susret u okviru Kupa, a crno-beli su slavili rezultatom 2:1 golovima Klea i Dijare.

Foto: fkpartizan.rs Foto: fkpartizan.rs

Parovi:

Voždovac - Čukarički 16.30 (prvi meč 0:2)

Jagodina - Partizan 19.00 (prvi meč 0:3)

(Telegraf.rs)

 

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA