Ova džomba na Mesijevom stopalu zabrinula je navijače Barselone

 
  • 2

Argentinac pokazao povredu zbog koje je propustio utakmice za nacionalni tim - potpuno otekli spoljni deo stopala

As Barselone Lionel Mesi sanirao je povredu stopala zbog koje je propustio prijateljske mečeve za Argentinu protiv El Salvadora i Ekvadora i biće, kako stvari stoje, spreman za meč sa Seltom. Da povreda "čuda iz Rozarija" nije bila nimalo naivna svedoče i fotografije njegovog stopala koje su "isplivale" u stranim medijima, na kojima se jasno vidi velika oteklina na spoljnom delu stopala.

Mesi se povredio tokom meča Lige šampiona protiv Mančester sitija, u duelu sa zemljakom Demikelisom, potom je odigrao i "el klasiko", ali ne na onom nivou na kojem nas je navikao, a sada je jasno i zbog čega. On je i protiv Reala igrao sa bolnim stopalom, ali je "stisnuo zube" i izdržao najveću utakmicu španskog fudbala.

Reprezentativna pauza je stigla kao poručena za Mesija, koji je iskoristio predah da se odmori od mukotrpnog tempa i povede računa o povredi. Zato i nije odigrao duele protiv Ekvadora i El Salvadora i na sreću navijača Barse, vratio se u Kataloniju potpuno zdrav.

(Telegraf.rs)

Video: Samardžić: Moramo da budemo na visini zadatka i da damo svoj maksimum

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    2. april 2015 | 17:38

    Bas mi ga zao... Sta ce jadan ako ne moze da zaigra pa potrosi milijardu eura koju sigurno poseduje ako ne i vise... Jadan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA