IBRAHIMOVIĆ: Ne bih došao da mi se ne sviđa Francuska!

 
  • 1

Fudbaler Pari Sen Žermena istakao je da su njegove reči pogrešno protumačene posle prvenstvenog poraza na meču u Bordou

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da se veoma dobro oseća u Francuskoj, navodeći da su njegove reči pogrešno protumačene posle prvenstvenog poraza na meču u Bordou.

Na utakmici 29. kola ranije ovog meseca švedski reprezentativac besno je kritikovao suđenje posle poraza Parižana (3:2), a francuski mediji preneli su kako je izjavio da "ova prokleta zemlja ne zaslužuje tim kao što je Pari Sen Žermen".

To je izazvalo buru negodovanja u Francuskoj, uz novinare oglasio se i ministar sporta, a Ibrahimović se kasnije izvinio zbog svojih reči.

- Sve što je napisano o tom skandalu je laž. Ja se veoma dobro osećam u Francuskoj. Da nije tako, ne bih došao ovde i potpisao ugovor sa Pari Sen Žermenom - kazao je Ibrahimović, a prenosi francuski "Telefoot".

Jedan od najboljih svetskih napadača stub je ekipe francuskog prvaka, koji je izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona nakon dvomeča sa Čelsijem.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Asa

    30. mart 2015 | 06:34

    Da, bas si bio veseo kad su te milanezi prodali. Iako su ti cvrsto obecali da nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA