Nikolić: S obzirom na razvoj situacije i bod je dobar!

 
  • 10

Trener crno-belih nije bio zadovoljan posle remija svoje ekipe na gostovanju Čukaričkom

Trener Partizana Marko Nikolić nije bio raspoložen posle remija njegove ekipe na gostovanju Čukaričkom (2:2), ali je istakao da je, s obzirom na razvoj situacije, i osvojeni bod dobar.

BRANKO ILIĆ SPASAO PARTIZAN NA BRDU: Crno-beli u 90. minutu iščupali remi protiv Čukaričkog! (VIDEO)

- Mislim da utakmica nije bila lepa kao što mnogi misle. Teren je bio težak za igru, bilo je mnogo dugih lopti zbog toga i iz mnogbrojnih gužvi posle skokova dolazilo je do šansi. Imali smo dve stopostotne šanse, možda i više. Nismo ih iskoristili, a primili smo dva jeftina gola.

-S obzirom na razvijanje situacije bod je i dobar, ali nisam zadovoljan jer smo želeli pobedu - rekao je Nikolić i istakao da reprezentativna pauza neće prijati ekipi pošto Partizan ima 11 reprezentativaca pa će na treninzima imati 10 igrača.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener Čukaričkog bio je zadovoljan rezultatom, ali žali za propuštenim prilikama pri rezultatu 2:1, kada je njegova ekipa mogla da reši meč.

- Kako smo spremali utakmicu, tako se i razvijala. Partizan je možda i najbolji u ligi kada su u pitanju prekidi, nažalost u 90 minutu je došlo do malog pada koncentracije mojih igrača i primili smo gol.

- Ne mogu da budem nezadovoljan ni ovim rezultatom. Imali smo možda i nekoliko situacija gde smo mogli da postignemo treći gol i da rešimo utakmicu, umesto toga smo bili kažnjeni i kasnije smo uspeli da se odbranimo kada je Partizan vršio pritisak u nadoknadi - izjavio je Milojević posle meča.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    22. mart 2015 | 20:33

    Koliko je cuka bila bolja taj bod vam je ko 3...

  • Zemunac

    22. mart 2015 | 19:39

    Bod u gostima, pesma u autobusu :)

  • believe

    22. mart 2015 | 20:11

    Čuka igra lep fudbal! Pored nje jos par tima igraju lepo. Partizan i Zvezda sigurno nisu medju njima i ne zasluzuju titulu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA