Evo šta Tadić kaže na priču da je u svađi sa selektorom!

Vezista se oglasio povodom spekulacija da se zamerio Ćurčiću zbog izostajanja sa sastanka u Londonu

  • 1

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić opovrgao je spekulacije da se zamerio selektoru Radovanu Ćurčiću u decembru prošle godine.

Podsetimo, Ćurčić je u prethodnom periodu razgovarao sa igračima koji bi se našli na njegovom spisku za kvalifikacioni meč za EURO 2016 protiv Portugalije, a prema informacijama “Informera”, svi su se pojavili na sastanku u decembru prošle godine u Londonu, osim Tadića.

List je čak naveo da je Ćurčić ljut na ofanzivnog vezistu, i da ga zbog toga najverovatnije neće poslati na teren “La Luža” od prvog minuta.

Tadić je rekao da su priče o svađi sa selektorom glupost.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Tačno je da nisam došao tamo (na sastanak) , ali razlog je to što sam tog dana imao dva treninga i nije bilo šanse da dođem u predviđeno vreme. Stvarno ne vidim zašto bi neko ljut zbog toga. To da sam u svađi sa selektorom su gluposti - rekao je vezista, osvrnuvši se potom na meč u Lisabonu 29. marta.

- Teško je reći ko je bolji, i mi i oni imamo kvalitetne fudbalere, važno je ko će delovati ubedljivije kao tim. Potrebno je i zasutaviti Ronalda, koji jeste trenutno u malo lošijoj formi, ali je uvek mnogo opasan - poručio je između ostalog za "Novosti" Dušan Tadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    19. mart 2015 | 06:55

    Samo vi miševi imate 1 poen, a oni 6 poena. BANDO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA