Nikolić žali za prečkama protiv Jagodine

 
  • 1

- Nije bila laka utakmica, imali su i oni neke dobre situacije, pretili su iz zone šuta - poručio je trener Partizana

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić smatra da crno-beli nisu završili posao uprkos ubedljivoj pobedi protiv Jagodine, u prvoj utakmici polufinala kupa Srbije (3:0).

- Rezultat je dobar, ne možemo da kažemo da su šanse 50-50 posto, ali nije ni gotovo. Nije bila laka utakmica, imali su i oni neke dobre situacije, pretili su iz zone šuta, iako to nisu bile stopostotne prilike. Ostaje mali žal, jer smo dva puta pogodili prečku, ali sada mislimo na Čukarički. Zahvaljujem publici, idemo da se odmorimo i spremimo za nedelju - rekao je Nikolić posle utakmice u Humskoj.

Trener Jagodine Simo Krunić čestitao je Partizanu na pobedi, ali je ocenio da njegov tim nije zaslužio da izgubi sa tri gola razlike.

- Mi smo imali šanse u prvom poluvremenu, mislim da nismo zaslužili ovako visok poraz. Međutim, verujem da nije sve završeno, borićemo se u revanšu i pokušati sve da uradimo, iako nam otežava što nismo uspeli da postignemo gol" - rekao je Krunić.

Revanš utakmica polufinala Kupa igra se u Jagodini 8. aprila.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Висок ћата пандурска му плата

    19. mart 2015 | 02:35

    U pravu je Krunić, nije zaslužio da izgubi sa tri razlike već sa pet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA