Pogledajte potez Partizanovog omladinca kome se divi Srbija i koji nikad pre nije viđen u Večitom derbiju! (VIDEO)

Marko Platiša je proteklog vikenda bio sportski heroj broj 1 u zemlji posle iskazanog fer pleja na meču između crveno i crno-belih

  • 45

Na utakmici omladinskog večitog derbija nije bilo golova, ali je fer plej potez igrača Partizana Marka Platiše oduševio sportsku javnost više nego išta u poslednje vreme.

Naime, u završnici susreta je došlo do duela između Zvezdinog golmana i jednog igrača crno-belih, posle koga je čuvar mreže crveno-belih ostao na zemlji.

Sudija nije prekinuo susret, a lopta je došla do Platiše, koji je imao priliku da pošalje loptu u nebranjenu mrežu. Ipak, on je u duhu fer pleja izbacio loptu van terena kako bi se golmanu Zvezde ukazala pomoć.

Ovim potezom je Partizanov mladi napadač pobrao simpatije čitave fudbalske javnosti, koja od tog meča danima piše o ovom nesvakidašnjem gestu, а on ističe da se nije dvoumio ni jednog momenta šta treba da uradi u toj situaciji.

- Golman Crvene zvezde ostao je na zemlji posle duela, a odbijena lopta stigla je do mene. Iako je gol bio prazan, ni trenutak se nisam dvoumio i loptu sam izbacio u aut. Siguran sam da bi uspeo da zatresem mrežu ali jednostavno sam reagovao u duhu fer-pleja i ne kajem se - izjavio je Partizanov omladinac posle utakmice.

Potez o kome se divi cela Srbija možete videti u priloženom video snimku na 9:40.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    18. mart 2015 | 11:04

    Svaka cast za momka... iskreno ovi decaci mi lepse igraju nego matori...

  • BEN DELIJA

    18. mart 2015 | 15:50

    BRAVO MOMAK VRATICE TI SE TO LEPO VASPITANJE KROZ ZIVOT BRAVO JOS JEDNOM

  • Boringkid

    18. mart 2015 | 11:33

    Nas Luka bi zakucao loptu u mrezu, cisto da postigne koji gol, jer je veliki talenat, a retko postize golove...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA