Transparenti Grobara izazvali prekid utakmice Partizan - Rad! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 49

Zbog dva transparenta na jućnoj tribini stadiona u Humskoj arbitar Milan Jeremić je na nekoliko minuta prekinuo meč

Utakmica između Partizana i Rada prekinuta je u jednom trenutku, tačnije sredinom drugog poluvremena zbog dva transparenta koji su se pojavili na južnoj tribini stadiona u Humskoj.

Navijači Partizana su istakli natpise kojima su uprli prste u sudije i prozivali ih zbog grešaka koje su pravili u korist Crvene zvezde zbog čega je glavni arbitar meča u Humskoj, Milan Jeremić prekinuo utakmicu na nekoliko minuta.

- Pravo čudo je kako jedan poziv menja sve, malo ucene da zaplaši sve vaše sudije - pisalo je na prvom transparentu pristalica crno-belih, a uz to su pevali i pogrdne pesme na račun pojedinih srpskih fudbalskih funkcionera, a zatim podigli i drugi.

- Nema dizanja kod ofsajda, u stranu se gleda - pisalo je na drugom transparentu koji su podigli Grobari, a koji je očigledno bio namenjen odluci arbitra na meču Crvene zvezde - Vojvodina, kada je Parker postigao prvi gol iz nedozvoljene pozicije koji je priznat.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

FK Partizan - FK Rad12

Posle nekoliko minuta kada su uklonjeni transparenti sudija je dao znak da se duel nastavi.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blrs

    14. mart 2015 | 19:21

    Koliko ih ima, jedva transparent rasirise haha

  • grobar do koske

    14. mart 2015 | 21:20

    GROBARI-ELITA SRBIJE:ljudi sa vrhunskim znanjem, zivotnim-obrazovanjem, moralom i velikim delima uz sebe, PROTIV-estradno politicke, koja je "okupirala" novine i tv i navija za cz .!. XXAAXXAA .!. Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Janbo

    14. mart 2015 | 19:44

    Vi pričate o sudjenju :)))))))) Eeeee jadnici jadni! Pevaćete i vi Tole lopove:)))) Kako vas nije sramota bre, pa vi nemate pravo glasa bre! Onaj kup protiv Voše treba da vam oduzmu i još tri titule koje ste osvojili golovima u 90+8,ako se ne sećate!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA