Počela prodaja karata za revanš polufinala Kupa

 
  • 1

Partizan je saopštio da će svaki navijač koji kupi ulaznicu za revanš polufinala Kupa moći da posmatra i duel "crno-belih" i Vojvodine u 22. kolu Jelen Superlige, u sredu 4. aprila od 16 sati

Ulaznice za revanš utakmicu polufinala Kupa Srbije između fudbalera Partizana i Crvene zvezde počele su da se prodaju u ponedeljak na blagajnama stadiona u Humskoj.

Ulaznice će se prodavati radnim danima od 10 do 18 sati, kao i u prodavnici Tiketlajna, po cenama od 600 dinara za južnu tribinu, 1.200 za bočne delove istoka i zapada, odnosno 1.500 dinara za centralne delove istočne i zapadne tribine.

Karte za severnu tribinu prodavaće se na blagajnama stadiona Crvene zvezde u Ljutice Bogdana, a vreme početka prodaje karata za sever biće objavljeno naknadno.

Inače, Partizan je saopštio da će svaki navijač koji kupi ulaznicu za revanš polufinala Kupa moći da posmatra i duel "crno-belih" i Vojvodine u 22. kolu Jelen Superlige, u sredu 4. aprila od 16 sati.

Revanš utakmica polufinala Kupa Partizan - Crvena zvezda igraće se naredne srede, 11. aprila od 19 sati.

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA