Danilović i Đorđević: Grobari su fenomen kakav ne postoji na svetu! (VIDEO)

 
  • 8

Tandem koji je vodio Partizan do evrotitule fasciniran onim što je video u Pioniru

Bivši košarkaši Partizana i saigrači u reprezentaciji Predrag Danilović i Aleksandar Ðorđević poručili su danas da su crno-beli fenomen koji se retko viđa u svetskoj i evropskoj košarci.

Kadar iz Pionira koji je raspametio Grobare: Njih dvojica, zajedno kao nekad! (FOTO)

PARTIZANOV PRAZNIK U PIONIRU: Đorđević i Danilović vodili Crne do NBA pobede! (FOTO)

Danilović i Ðorđević bili su učesnici revijalnog meča „Grobari za nas“, organizovanog kako bi se poboljšala teška finansijska situacija u klubu.

- Večno ću biti dužan navijačima Partizana na bezrezervnoj podršci koju pružaju klubu. Oni ne navijaju za pojedince, već za klub, jer svi mi smo potrošna roba. Hvala i onima koji nisu bili u hali, a pomogli su. Ovo je fenomen koji nećete naći u svetu - rekao je predsednik Partizana Danilović na konferenciji za novinare u hali Pionir.

On je zahvalio aktuelnom selektoru reprezentacije Srbije Ðorđeviću, koji je otkazao obaveze i put u Minhen, gde je trebalo da prišustvuje meču Evrokupa Bajern - Valensija.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Naše uzjamano poštovanje svih ovih godina, najlepše trenutke u igračkoj karijeri delio sam sa Saletom, to se ne može izbrisati. Neizmerno sam mu zahvalan. Bez ikakve skromnosti, želim da naglasim da nije isto kada je on ovde i kad nije prisutan, on je ovaj klub učinio besmrtinim u Istanbulu 1992. i svima nama učinio karijere boljim - rekao je Danilović.

Prema njegovim rečima, večerašnja akcija imaće efekat pod uslovom da se nastavi.

- Akcija ima veliki značaj, jer je svaki dinar Partizanu neophodan. Svaki dinar ide igračima, ovo će malo da ublaži tešku finansijsku situaciju. Prava stvar će biti ako akcija zaživi. Zahvaljujem svima koji su došli, i onima koji nisu, ali su pomogli - rekao je Danilović.

Ðorđević je naglasio da je odložio obaveze i put u Nemačku najviše iz zahvalnosti koje oseća prema Danilovću, koji je kao reprezntativac mnogo toga uradio za nacionalni tim.

- Fenomen košarke je dokazan po ko zna koji put, sve pohvale za organizaciju ovakve utakmice.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Sve pohvale navijačima Partizana, pokazali su kako se bodri, voli i navija za svoj klub u teškim trenucima. Moje divljenje fenoemenu košarke koja ne postoji samo na terenu, već i na tribanama. Igrali smo protiv legendi, za neke sam navijao, sa nekima bio saigrač - rekao je Ðorđević.

Utakmici u Pioniru prisustvovalo je 6.400 gledalaca, a precizan broj prodatih ulaznica biće objavljen u četvrtak.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • -GRAVEDIGGER-

    11. mart 2015 | 22:58

    GRESI !!!! DELIJE SU FENOMEN...NAVIJAJU ZA TRI CETRI KLUBA... ONI SU FENOMENOMENOMENALNI

  • grobar do koske

    12. mart 2015 | 00:09

    ..MILAN MACVAN, PERA BOZIC, DEJAN MILOJEVIC, SASA PAVLOVIC, SASA DJORDJEVIC I DANILOVIC UZ VESU PETROVICA, DOBILI SU PODRSKU GROBARA DA JE ZVUCNI ZID "PROBIJEN" U PIONIRU !!! SVAKA CAST MIROSLAVU RADOSEVICU,KECMANU, A I VLADI SCEPANOVICU NA "OCUVANOSTI" , A RADOSEVIC BI I SADA BIO BOLJI OD 90% IGRACA ABA LIGE !!! GRBA-BRAT LEGENDA, SRCE VELIKO CRNO-BELO IMA !!! POZDRAV BRATU MARKU BULATU, DRAGOLJUBU DJURICICU,NEVERNIM BEBAMA, A I GRUPI JNA ZA SAM KRAJ !!! SVAKA CAST GROBARI, CRNO BELA FAMILIJO, PORODICE NASA VOLJENA, SAMO NAPRED, JAKO DO POBEDE-NAJVAZNIJE...!!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Zeka

    12. mart 2015 | 15:09

    Mi Delije smo fenomen,navijamo za FMP dok nam je zvezda u stecaju zbog lopovluka od 16 miliona evra,gde to ima ajde da cujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA