Šta bi sa sporazumom koji Lazović treba da potpiše na Zvezdino insistiranje?

 
  • 7

U narednom periodu bi ipak moglo da dođe do novog sastanka fudbalera i generalnog direktora kluba

Koliko Darko Lazović znači Crvenoj zvezdi, dokazao je fudbaler u uvodnim kolima prolećnog dela sezone. I dalje je važan šraf ekipe Nenada Lalatovića, iako je delovalo da posle problema na pripremama u Antaliji neće ni zaigrati u crveno-belom dresu, do momenta kada će zvanično i postati član Đenove, s kojom je potpisao ugovor na četiri godine.

Podsetimo, Lazoviću je zaprećeno da će izgubiti mesto u timu ukoliko ne pristane na odricanje od dela dugovanja koje Crvena zvezda ima prema njemu.

On je pristao da potpiše sporazum sa crveno-belima koji će mu garantovati mesto startera u timu u prolećnom delu šampionata, ali zauzvrat moraće da se odrekne dela potraživanja novca od kluba.

Načelno, za sada, dve strane su pristale na ovaj dogovor, ali se prema informacijama "Sporta" može očekivati da će Lazović ponovo sesti za sto sa generalnim direktorom kluba, Zvezdanom Terzićem.

- Naučen sam da uvek dajem maksimum i tako će da bude do kraja sezone. Igram i dalje sa puno elana, a što se tiče novog sporazuma posle razgovora u Antaliji, nismo se sastajali. Sve uzastopne pobede ne smeju da nas uspavaju, pogotovo što gostujemo u Subotici, gde smo znali da izgubimo bitne utakmice. Mislim da ćemo dati sve od sebe da se vratimo sa tri boda - poručio je Lazović.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    11. mart 2015 | 00:44

    Puno je nepravde nacinjeno nad njim,i opet je ostao..mnogi da su njegovim cipelama bi odavno otisli..hvala dare kapitenu

  • Goran

    11. mart 2015 | 00:18

    Darko Lazovic

  • dule

    11. mart 2015 | 07:50

    Nikaada više Spartak neće pobediti Zvezdu u važnim utakmicama. Pogotovo od kada je g. Simović izabran za predsednika FSV.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA