TRAGEDIJA: Poginula olimpijska šampionka za vreme snimanja rijalitija! (VIDEO)

 
  • 4

Kamil Mufa i Aleksis Vastin, osvajač bronzane medalje u boksu na OI, su među desetoro žrtava stravične tragedije koja se dogodila u Argentini

Užasna nesreća koja se dogodila u Argentini odnela je živote 10 osoba, a među njima su i dva olimpijska šampiona. U sudaru dva helikoptera poginula je osvajačica zlatne olimpijske medalje na Igrama 2012. godine Kamil Mufa i bronzani bokser Aleksis Vastin.

Dva helioptera koja su se sudarila su prevozila njih dvoje kao i ostale članove ekipe rijaliti programa koji su snimali i niko nije preživeo.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Mufa i Vastin kao i još mnoge sportske zvezde iz Francuske su učestvovali u snimanju rijalitija "Izbačeni", a u prvi mah se pronela vest da su među žrtvama i nekadašnji fudbalski reprezentativac "Galskih petlova" Silvan Viltor, kao i plivač Alen Bernar, međutim, to je ubrzo demantovano, a Viltor se oglasio i na svom Tviter profilu.

Mufa se iznenada penzionisala prošlog leta u 25. godini usled neslaganja sa trenerom, a u karijeri je osvojila zlato na 400 metara slobodnim stilom i srebro na 200 metara slobodno na Olimpijskim igrama u Londonu, dok je na Svetskom prvenstvu 2013. godine bila bronzana na 200 metara slobodno.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Bila je najveći konkurent američkim plivačicama Misi Frenklin, Kejti Ledecki i Alison Šmit koje vladaju ovom disciplinom u plivanju.

(Telegraf.rs)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA