Oduševljenje u Liverpulu: Suarez se vraća na Enfild!

 
  • 0

- On je igrač top klase i voleo je vreme koje je proveo u Liverpulu. Uvek je želeo da se vrati ovde, navijači će biti oduševljeni - rekao je Brendon Rodžers

Navijači Liverpula biće oduševljeni jer će ponovo imati priliku da na svom stadionu gledaju napadača koji im je prethodnih godina doneo mnogo radosti. Luis Suarez je potvrdio da će učestvovati na humanitarnom meču koji će se odigrati 29. marta na Enfildu.

Osim bivše sedmice Liverpula, brojni vrhunski fudbaleri su potvrdili učešće na dobrotvornom meču u organizaciji fondacije ovog kluba, a među njima su Ćabi Alonso, Tijeri Anri, Dirk Kajt, Pepe Rejna, Fernando Tores, Džejmi Karager.

Suarez će nastupiti na travnjaku Enfilda po prvi put od njegovog transfera u Barselonu prošlog leta, a trener Brendon Rodžers se raduje ponovnom susretu.

- To će biti sjajno. Ostali smo u kontaktu i posle njegovog odlaska iz kluba. On je igrač top klase i voleo je vreme koje je proveo u Liverpulu. Uvek je želeo da se vrati ovde - rekao je Brendon Rodžers.

- On ima neke reprezentivne obaveze u to vreme, ali čini sve napore na svoju inicijativu da dođe, i biće sjajno za pristatice da ga vide ponovo. Navijači ga obožavaju ovde. Svaki put kada je izlazio na teren, davao je sve od sebe. To je ono što navijači Liverpula cene - izjavio je oduševljeni trener Liverpula.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA