SRAMNA UEFA: Istraga protiv Ljajića zbog proslave gola, a ništa o rasizmu Fejenordovih navijača?! (VIDEO)

 
  • 3

Srpski internacionalac se našao na udaru disciplinaca evropske kuće zbog nesportskog ponašanja, dok je Fejenord optužen samo za lošu organizaciju i ubacivanje pirotehničkih sredstava na teren

UEFA je zaista pogubila sve konce kada je u pitanju rad njene Disciplinske komisije, a to je pokazala i novom svojom odlukom da pokrene disciplinski postupak protiv Adema Ljajića zato što je prilikom proslave gola provocirao navijače Fejenorda u revanš meču Lige Evrope.

Srpski internacionalac je bio strelac prvog gola na meču i proslavio je tako što je dotrčao do tribine najvatrenijih navijača holandske ekipe i gestikulirao rukama ka njima, što je bio njegov način da im se osveti zbog njihovog divljanja uoči prvog meča u Rimu, kao i rasističkh povika i ubačene guene banane na teren prema njegovom saigraču Žervinju.

RASISTI: Navijači Fejenorda prekinuli utakmicu bacanjem banana Žervinju! (VIDEO)

Međutim, očigledno su u evropskoj kući fudbala ovo protumačili kao nesportsko ponašanje zbog čega bi Ljajić mogao da propusti utakmice osmine finala protiv Fiorentine, ako ga proglase krivim.

Ljajićeva proslava gola oduševila Rimljane, a tek poruka posle meča! (VIDEO) (FOTO)

Da stvar bude gora i bizarnija, UEFA je optužila domaćina susreta Fejenord za lošu organizaciju i ubacivanje pirotehničkih sredstava na teren, dok će Roma odgovarati za kašnjenje njenih igrača na početak meča, a nigde nisu pomenuli rasizam koji je viđen na "De Kajpu".

Liga Evrope već počela na ulicama Rima: Policija hapsila navijače Fejenorda (VIDEO)

NASTAVLJA SE DIVLJANJE U RIMU: Huligani Fejenorda upropastili Španski trg! (VIDEO) (FOTO)

Očigledno je da u Nionu se bore protiv rasizma na neke različite načine i u zavisnosti od toga ko je krivac, jer su već uspeli da najave kazne za izgrednike na meču Dinamo Kijev - Gengan, dok nisu još ni počeli da razmatraju ono što su radili navijači Fejenorda pred početak prvog meča, kao ni njihove rasističke i pogrdne uzvike za vreme revanša protiv Rome.

UEFA o holandskim huliganima ćuti kao zalivena, ali zato najavljuje kazne za druge timove! (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amel

    2. mart 2015 | 20:03

    Ma ove iz uefe pohapsiti pod hitno. Sramota. Ademov postupak je ljudski a oni divljaci sta uradise to nikome nista. Da je ovo kod nas bilo, mogu misliti kakva bi kazna usledila.

  • Partizan!!!

    3. mart 2015 | 18:42

    Slušajte sta kaze komentator (34. sekunda)

  • Толе-Боле

    3. mart 2015 | 08:55

    Па за ове из УЕФЕ се одавно зна да су пролупали!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA