Srbi su uspeli da razbesne čelnike svetskog tenisa, evo zbog čega!

 
  • 3

Međunarodna teniska federeacija kritikovala Teniski savez Srbije zbog malog broja karata puštenih u prodaju za meč Dejvis kupa protiv Hrvatske

Ljutnju građana Kraljeva zbog puštenih svega nekoliko stotina ulaznica u prodaju za mečeve Dejvis kupa, deli i Međunarodna teniska federacija (ITF), koja je iskritikovala Teniski savez Srbije, jer je premali deo kapaciteta dvorane na raspolaganju navijačima.

Kraljevčani za pola sata razgrabili karte za meč Srbije i Hrvatske u Dejvis Kupu!

U TSS kažu da situacija nije jednostavna, zbog velikog broja ulaznica koje su morali da obezbede sponzorima, gostima iz Hrvatske, VIP zvanicama.

- Deo mora da se čuva i za slučaj ako državnici Srbije ili Hrvatske odluče da dođu na meč. Imamo molbu sa hrvatske strane da do utorka obezbedimo određen broj ulaznica za slučaj da dođe njihov premijer Milanović sa saradnicima. Rečeno nam je i da zbog toga raščistimo aerodrom u Kraljevu. Ukoliko Milanović odustane od dolaska, potrudićemo se da u prodaju pustimo i tu preostalu količinu karata - rekao je Čedomir Šoškić, menadžer Teniskog saveza Srbije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

ITF je zahtevao procenu bezbednosti i zaštite hrvatske Dejvis kup reprezentacije, tokom boravka u Srbiji i Kraljevu.

- PTJ i policija imaju proceduru i bezbednost će biti maksimalna, na najvišem nivou. Sa naše strane potrudićemo se da sve bude besprekorno - istakao je Šoškić.

BRIJU TAKSISTE I SKIDAJU UMRLICE: U ovom gradu u Srbiji sprema se nešto veliko!

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA