TOTI SPREMA OSVETU: Dugo čekamo taj Juventus!

 
  • 1

Legendarni kapiten Rome je i dalje besan zbog svega što se događalo u prvom meču dve ekipe kada je "vučica" poražena 3:2

Iza Rimljana je težak period, jer su posle slabijih izdanja ispustili korak za vodećim Juventusom koji se odlepio na devet bodova.Roma je u poslednja dva kola Serije A odigrala nerešeno protiv Verone (1:1) i Parme (0:0), a eventualnom pobedom nad velikim rivalom samopouzdanje bi bilo na visokom nivou.

Kapiten Rome Frančesko Toti rekao je da njegov tim može da pobedi "staru damu" i ponovo vrati neizvesnost u borbi za titulu.

- U ponedeljak igramo protiv Juventusa, to je utakmica koju dugo čekamo. Poslednjih nekoliko nedelja nisu bile lake za nas, razočarali smo navijače, ali uvereni smo da je najgore prošlo i da možemo da unesemo neizvesnost u borbu za titulu - izjavio je Toti za Korijere delo Sport.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Utakmica između Rome i Juventusa igra se u ponedeljak od 20.45 na stadionu Olimpiko. Prvi susret u jesenjem delu sezone bio je i više nego uzbudljiv, jer su viđena tri penala i dva crvena kartona. Juventus je pobedio sa 3:2.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA