Đoković preznojio svog menadžera kada je govoreći o Bekeru upotrebio reč "seks"!

 
  • 0

Najbolji teniser sveta je na konferenciji napravio lapsus i umesto reči "sakses" (na engleskom "uspeh") rekao "seks" kada je govorio o svom treneru

Prvi teniser sveta Novak Ðoković odao je priznanje treneru Borisu Bekeru koji je u poslednjih 14 meseci zajedničkog rada umnogome doprineo njegovom uspehu.

Najbolji srpski teniser je tokom tog perioda osvojo titule na Vimbldonu i na Australijan openu, čime je broj Gren slem trofeja povećao na osam, povećavši i prednost na ATP listi za skoro 4.000 bodova u odnosu na drugoplasiranog Švajcarca Rodžera Federera.

- Beker je zaslužan za moj uspeh, naročito u drugoj polovini 2014. godine. Naš odnos je izvanredan ne samo na terenu, već i van njega. Nikada se ni oko čga nismo posvađali- rekao je Ðoković na konferenciji za novinare u Duibaiju.

Prvi teniser Srbije je naglasio da je od Bekera naročito mnogo naučio o psihološkom apketu igre,

- Stalno nešto novo naučim od njega, naročito sa psiholoske tačke gledišta, zbog toga što je i on prolazio kroz iste situacije - rekao je Ðoković.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Najbolji svetski teniser je naglasio da je Bekerova uloga izuzetno dragocena i zbog činjenice da on potpuno razume sve prepreke koje igrač mora da prebrodi.

- On potpuno razume sve izazove i prepreke koje mi stoje na putu kako bih mogao da osvajam velike titule i zadržim mesto broj jedan - rekao je Ðoković.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prvi reket Srbije je naglasio da su on i Beker na sličnoj talasnoj dužini, jer su prošli ista iskustva i na privatnom planu, postavši očevi u sličnom starosnom dobu.

- Bekeru je takođe očinstvo bilo izvor sreće i nove motivacije, baš kao i meni, nešto što ga je teralo da na terenu bude još bolji - rekao je Ðoković.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser je potom, želeći da objasni kako je Beker doprineo njegovom uspehu napravio mali lapsus pa je umesto reči uspeh - ("success" na engleskom) rekao "seks", da bi se duhovito odmah "izvukao'' rekavši da se "sada sigurno znoje ruke" njegovom PR menadžeru.

- Sigurno je jedno - mnogo mi je pomogao - dodao je Ðoković.

Prvi teniser Srbije naglasio je da tek predstoje uspesi koje će postići u saradnji sa Bekerom.

Printskrin: Youtube/australianopen Printskrin: Youtube/australianopen

- Boris i ja i dalje želimo da postignemo mnogo toga. Osećamo da je ovo samo početak. Osvojili smo dva Gren slem turnira i igrali smo finale na Rolan Garosu - podsetio je Ðoković koji počinje svoj pohod na petu titulu u Dubaiju u utorak, kada će se u prvom kolu sastati sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom.

(Telegraf..rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA