Srpski fudbaler gol protiv Rome posvetio Julijanu! (VIDEO)

Boško Janković doneo je remi svojoj Veroni protiv drugoplasiranog tima na tabeli, a posvetio ga je jednoj novoj osobi u svom životu

  • 0
Boško Janković, FK Verona Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Verone odigrali su nerešeno sa Romom u 24. kolu Serije A, a srpski fudbaler Boško Janković je svojim golom doneo vredan bod ekipi. Janković, koji je pre tri dana po drugi put ostao otac, nije krio zadovoljstvo posle utakmice.

- Sigurno da sam srećan i zbog ishoda i zbog gola, pogotovo jer smo bili u seriji malo lošijih rezultata, pa nam ovaj remi zaista mnogo znači - rekao je Janković.

Srpski fudbaler smatra da njegov tim ima ono što je potrebno da bi opstao u Seriji A, pošto Verona trenutno zauzima tek 15. mesto i ima pet bodova više u odnosu na zonu ispadanja.

- Borićemo se do samog kraja za opstanak, ima još mnogo utakmica da se igra, ali sa ovakvom voljom i duhom verujem da ćemo uspeti. Moraćemo da igramo kao što smo igrali protiv Rome i ako bude tako, verujem da ćemo ostati u ligi jer mislim da ova ekipa zaslužuje da ostane - smatra Janković.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ofanzivni vezista je ovaj gol posvetio svom novorođenom sinu.

-Zaista sam srećan zbog gola i njega svim srcem posvećujem sinu Julijanu koji je rođen u petak - zaključio je Janković.

Verona u sledećem kolu, prvog marta, gostuje ekipi Kaljarija, koja je prva ispod crte u Seriji A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA