Grobari i Delije zajednički sakupili novac za pomoć Miši Tumbasu! (VIDEO)

 
  • 23

Navijači Partizana iz Australije su odlučili da se uključe u akciju pomoći najpoznatijem fanu crno-belih, a u pomoć su im uskočile i pristalice najvećeg rivala sa najmanjeg kontinenta

Navijači Partizana širom sveta ujedinili su se u jednom cilju, a to je pomoć najpoznatijem od njih - Miroslavu Gajiću ili kako ga svi znaju Miši Tumbasu. Pomoć čoveku koji je sinonim za crno-bele u neku ruku, sada je stigla čak iz daleke Australije, odakle je udruženje pristalica ovog kluba koje su poslale novčanu pomoć u Barič.

Pre nešto više od mesec dana Grobari su krenuli u humanitarnu akciju pomoći Miši Tumbasu, tokom koje mu je sređena kuća i stvoreni osnovni uslovi za život, a ona se sprovodi čak i u dalekom Brizbejnu, gde su ljudi okupljeni oko udruženja "GrobarooSi" prikupili novčana sredstva kako bi mu se kupio novi frižider.

Oni su sakupljeni novac prosledili drugovima iz Beograda koji su posetili Mišu Tumbasa u njegovoj kući u Bariču i doneli mu frižider, koji je naravno i napunjen namirnicama i potrepštinama koje su takođe obezbedili navijači iz Australije.

Interesantno je da su im pomogli i navijači Crvene zvezde u Australiji koji su odlučili da pomognu kada su videli u kakvim uslovima živi Tumbas, a time su pokazali da navijačka pripadnost nema nikakve veze kada je u pitanju humanost i pomoć onima kojima je potrebna.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA