SEKSI BIKINI ŠAMPIONKA U PROBLEMU: Muškarci me se plaše, zato i nemam dečka! FOTO)

 
  • 15

Bavim se bodibildingom, ali me ne privlače bilderi, iako veoma poštujem to što rade i kako izgledaju * Više preferiram normalno građene muškarce, ali ne prilaze mi nikad direktno već uvek preko posrednika, kaže Maja Pavlović balkanska šampiona u bikini fitnesu

Balkanska šampionka u fitnesu i višestruka prvakinja države Maja Pavlović otkriva za Telegraf da dobar izgled i snažno telo kod devojaka nisu uvek prednost u životu, posebno kod takozvanog jačeg pola.

Maja, koja je osvojila prošle godine bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u bodibildingu i fitnesu ističe da joj se muškarci vrlo retko udvaraju direktno, već uvek pokuašavaju da joj priđu preko oosrednika ili putem društvenih mreža.

Kada ode u teretanu, koja nije u njenom rodnom Čačku, da vežba svi gledaju u nju i pozitivno reaguju, ali udvaranje izostaje. Zato i kaže da trenutno nema dečka!

Inače, Maja je poznata kao najseksi doktorka Srbije s obzirom da završava medicinu, a ujedno se bavi i politikom kao član opštinskog odbora SPS-a Čačak.

- Uglavnom super reaguju muškarci kad me vide u teretani. To se obično dešava kad odem na letovanje, pa kad odem u lokalnu teretanu da  vežbam svi gledaju. I žene i muškarci.

- Ali, kad saznaju čime se bavim onda to prihvate normalno - kaže Maja za Telegraf.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Međutim, iako se momcima sviđa sport kojim se bavi, oni se ne usuđuju da otvoreno pokažu naklonost i da se udvaraju

- Muškarci se plaše jakih i lepih žena to je moj zaključak.

- Meni uglavnom ne prilaze direktno, nego se sve nešto rapsituju preko drugih, preko prijatelja, pa preko duštvenih mreža, kao da sam neki bauk - kroz smeh priča Maja.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Lepa Čačanka je razbila još jednu predrasudu.

- Svi misle zato što se bavim bodibildingom da volim i preferiram da mi dečko bude bodibilder.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- To je potpuno pogrešno razmišljanje. Poštujem te ljude, jer znam kroz šta prolaze da se spreme za takmičenje ili da bi izgledali tako, ali ja više volim normalno građene momke.. Mišićave, ali ne preterano - otkriva Maja.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Uopšte nemam poseban tip muškarca. To je kod mene spontano, ili mi se neko svidi ili ne. Nebitno je da li je sportista ili je uspešan u nekom drugomposlu ili studira.

- Važno je da bude inteligentan i zanimljiv da imamo o čemu da pričamo i da me zabavi...

Ipak, samo za Telegraf je otkrila koji su za nju sportisti najzgodniji.

- Ako moram da biram između košarkaša, fudbalera, tenisera, rukometaša i odbojkaša.. onda je moj izbor definitivno fudbaler. Ali, samo zbog toga što skladnije izgledaju u odnosu na mene.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Mislim da su košarkaši i odbojkaši malo previsoki - objasnila je Maja.

Inače, naša seksi fitnes takmičarka se sprema za odbranu titule na Kupu Srbije koji će biti održan u Beogradu 25. aprila.

- Pripreme su u toku, naporno se vežba dva puta dnevno..Pozivam sve ljubitelje sporta i treninga da dođu da pogledaju veoa zanimljivo takmičenje - poručila je Maja.

(D. Stojmenović)

 

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA