Baton i Alonso zamalo klupske kolege!

 
  • 0

Ferari je mogao da ima dva vrhunska vozača u novoj sezoni, da Britanac nije, ipak, odlučio da produži saradnju sa Meklarenom

Ukoliko su glasine koje kruže u svetu Formule 1 tačne, Ferari je mogao da ima neverovatan dvojac od dva bivša šampiona. Naime, Fernandu Alonsu je trebalo da kolega bude Dženson Baton, koji je bio jako blizu prelaska u italijansku ekipu umesto nezadovoljnog Felipea Mase. Ipak, Britanac se odlučio na dužu saradnju sa Meklarenom.

Dva šampiona su bila u istom timu, pošto je 2002. u Renou Alonso bio prvi, a Baton test vozač. Ipak, Britanac je priznao da mu uopšte ne bi smetalo mu Španac bude klupski kolega.

- Hamilton je neverovatno brz, to svi vidimo, i uzbudljivo je imati takvog u timu. Nekim danima je teško, a nekad sjajno, ali u suštini je pravi izazov, što mi se sviđa. Ali da Luis nije u Formuli 1 na primer, lično bih voleo da mi je Alonso kolega. On je dvostruki šampion, stvarno je talentovan i brz. Ne mislim da je najbrži od svih vozača, ali je vrlo inteligentan - izjavio je Baton "Dejli mejlu".

- Imam dosta toga zajedničkog sa njim, ali se isto toliko i razlikujemo. Obojica želimo pravi tim ljudi oko sebe, i treba nam sva raspoloživa podrška. Bilo bi zanimljivo da sa njim radim i da mi bude prijatelj, što već uveliko jeste - rekao je vozač Meklarena.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA