ZVEZDA OPET NAŠLA PARE U MINUT DO 12: Pojačanja će biti registrovana!

- Bilo je jako napeto, ali uspeli smo da nađemo sredstva i isplatićemo dugove po odluci Disciplinske komisije FSS - poručio je član UO kluba iz Ljutice Bogdana

  • 37

Nekoliko sati pred kraj zimskog prelaznog roka, Crvena zvezda je uspela da nađe potrebna sredstva i skine zabranu za registraciju pojačanja.

Samim tim, trener Nenad Lalatović imaće na raspolaganju svih sedam igrača koji su u januaru zadužili crveno-beli dres. I to već u prvom kolu, protiv Radničkog u Nišu.

Poslednjeg dana crveno-beli su morali da reše dugovanja od nešto više od 120.000 evra, piše "Mozzart Sport", kom je informaciju potvrdio član Upravnog odbora Crvene zvezde Branislav Đurđević.

- Bilo je jako napeto, ali uspeli smo da nađemo sredstva i isplatićemo dugove po odluci Disciplinske komisije FSS. U prethodnih deset dana rešili smo slučajeve Bronovickog i bivšeg kluba Natanijela Asamoe... Takođe, rešili smo i dugovanja u iznosu od 300.000 evra i obezbedili sertifikat potreban za registraciju Parkera. Ma to je sve 100 odsto rešeno do kraja dana - rekao je Đurđević.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Kako bi suspenzija bila ukinuta bilo je potrebno isplatiti bivšeg trenera Dragana Mladenovića (13.500 evra), zatim Aleksandra Jeftića (7.000), Ljubu Nenadića (52.000), Miloša Vesića (48.000) i Bojana Pavlovića (5.000). Takođe, napravljen je dogovor sa rukovodstvima Rada i Jagodine o reprogramu dugova.

Crvena zvezda je ove zime dovela sledeće igrače: Dušan Anđelković, Miloš Cvetković, Saša Stojanović, Džošua Parker, Fuad Salami i Petar Orlandić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA