Navijači Šalkea upravi Bilbaoa: Nije fudbal seks, pa da svaki minut plaćamo jedan evro!

 
  • 0

Baski odrezali Nemcima cenu od 90 evra za revanš četvrtfinala Lige Evrope, dok su karte za navijače Atletika u Gelzenkirhenu koštale samo 40 evra

Navijači nemačkog Šalkea iskoristili su priliku da na prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope protiv Atletik Bilbaoa izraze protest zbog odluke baskijskog kluba da cene ulaznica za nemačke navijače u revanšu koštaju 90 evra! To je više nego duplo skuplja cena, u odnosu na 40 evra, koliko su navijači Atletik Bilbaoa plaćali za dolazak na Veltins arenu u Gelzenkirhen.

Šalkeovi navijači pokrenuli su putem društvenih mreža akciju da se bezumne cene ulaznica smanje, a istakli su i originalan transparent na utakmici dva rivala u Gelzenkirhenu u četvrtak uveče:

- Ulaz 90 evra, minut utakmice košta jedan evro! Pa, ne plaćamo seksualne usluge! - stajalo je u poruci navijača Šalkea upućenoj gostujućim čelnicima.

Navijači Šalkea problema sa skupim ulaznicama imali su i pred gostovanje u Češkoj, u 1/16 finala Lige Evrope protiv Viktorije iz Plzena. Tada je cena ulaznica za nemačke navijače iznosila 110 evra!

Interesantno, sličan problem sa cenom ulaznica na "San Mamesu" imao je i Mančester junajted. "Crveni đavoli" su se žalili da su karte za njihove navijače koštale takođe 90 evra, što je znatno više od one cene koju su Baskijci plaćali za dolazak na "Old Traford".

Bilbao je savladao Šalke rezultatom 4:2 i stekao ogromnu prednost pred revanš i plasman u polufinale drugog po snazi evropskog takmičenja.

(Telegraf.rs / foto: Marca.com)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA