Marija napustio sponzor zbog Mančester junajteda!

 
  • 0

Troškovi za škotskog tenisera su povećani, a novac nemačkog giganta je preusmeren na premijerligaša

Nemački proizvođač sportske opreme "Adidas" neće produžiti saradnju sa britanskim teniserom Endijem Marijem, koji promoviše ovaj brend punih pet godina.

Razlog je taj što nemački gigant potpisao sa Mančester junajtedom najveći, desetogodišnji sponzorski ugovor u istoriji sporta, sredinom prošle godine, po kom će klub sa "Old Traforda" prihodovati oko 750 miliona funti.

Podsetimo, "Adidas" će se na dresovima Junajteda naći tek od sezone 2015/16, dok će "Najki" do kraja tekuće sezone biti na dresovima kluba iz Mančestera.

Ujedno, "Adidas" se povlači iz sponzorstva i engleske reprezentacije u kriketu i ragbi kluba Britiš i Ajriš Lajons. Saradnja sa Marijem nije obnovljena jer su troškovi povećani, tako da je Škot od nove sezone u oprem "Ander armora".

- Počastvovan sam i uzbuđen što sam deo ovog tima, kako bih pomogao da ova priča bude globalno ispričana. Posvećeni su proizvodnji inovativne opreme, sa koncentracijom na trening i performanse igrača - rekao je Mari, koji će isto kao i Novak Đoković, nastaviti da nosi patike "Adidas".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

 

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA