Zbog ovog snimka Terzića optužuju za "saradnju" sa Partizanom! (VIDEO)

 
  • 9

Pogledajte svih šest golova i procenite da li je Terzić delovao smušeno, nadigrano ili nešto treće

"Rad u fudbalu, valjda ima veze i sa fudbalskim znanjem i igračkom karijerom. Čujem da „Doktor“ i njegovi „kišobrani“ pričaju o mojim igračkim kvalitetima, a ja se javno pitam da li igrač sa brojem 4, (na snimku ispod) više liči na fudbalera ili putnika namernika. Izgleda da „gazda“ još nije ukapirao kako se skidaju snimci sa Youtuba, ili drži ovaj snimak kao dokaz Mijatoviću, Krčmareviću, Novaku koliko im je pomogao u karijeri. Možda im traži i procenat, što im je uticao na vrednost CV..."

Ovo je samo deo novog pisma anonimnog fudbalera Zvezde ponovo će bez sumnje uzburkati strasti. Ovoga puta otišlo se korak dalje, Terzić je optužen da je svojevremeno kao igrač voljno puštao Partizan da "puni" OFK Beograd na Omladinskom stadionu.

Šta se na njemu zapravo vidi?

Igrač sa brojem 4, Zvezdan Terzić te 1991. godine bio je u nekoliko situacija nemi posmatrač akcija igrača Partizana koji su slavili sa ubedljivih 6:0.

Možete pogledati video i sami prosuditi, koliko je defanzivac OFK-e u to vreme, danas gensek Crvene zvezde mogao da učini u odbrani, kada je Partizan bio u gol prilikama.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA