Partizan dva puta vodio, i opet nije pobedio! Lazović nije igrao

 
  • 0

Crno-beli su igračli 2:2 protiv Anžija iz Mahačkale

Fudbaleri Partizana odigrali su protiv ruskog drugoligaša Anžija iz Mahačkale nerešeno 2:2 (2:2), u kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj za nastavak sezone.

Strelci su bili Ninković u 17. iz penala i Marinković u 36. za Partizan, a Da Silva u 22. i 38. minutu iz penala za Anži.

Bila je ovo peta provera crno-belih od početka priprema, nakon što su prethodno izgubili od moskovskog Dinama (4:1), bečke Austrije (4:1) i Sarajeva (1:0), a remizirali sa Cirihom (2:2).

Ekipa trenera Marka Nikolića je nastupila bez napadača Danka Lazovića, koji napušta klub i seli se u Kinu.

Partizan je protiv Anžija igrao u sastavu Živković, Marinković (od 74. Grbić), N. Petrović, Stevanović, Balažic (od 64. Ćirković), Marković, I. Petrović, A. Živković, Ninković, S. Ilić, Kojić (od 74. Šaponjić).

Vodeći tim prvenstva Srbije narednu pripremnu utakmicu u Turskoj igra u utorak protiv Liteksa, a dva dana kasnije crno-bele će testirati Maribor i za kraj, 13. februara, zakazana je provera protiv Ðera.

Partizan je prvi deo sezone završio na čelu nacionalne Superlige sa šest bodova više od Crvene zvezde, a na startu prolećnog dela šampionata, 21. februara, dočekuje Voždovac.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA