Evo šta je Nikolić rekao posle novog slabog meča Partizana na pripremama!

 
  • 9

Crno-beli su poraženi od Sarajeva u prvom kontrolnom meču po povratku u Antaliju

Pripreme pred početak prolećnog dela sezone ulaze u završnu fazu, a fudbaleri Partizana još nisu pronašli dobar ritam, potreban za šampionske ambicije.

Crno-beli su poraženi od Sarajeva sa 1:0, u prvom meču po povratku u Antaliju, a ovaj meč trener Marko Nikolić okarakterisao je kao pravi pripremni.

- Utakmica prava pripremna, tvrda, sa dosta prekršaja i prekida. U prvom poluvremenu nije bilo dosta prilika, slično je bilo i u drugom. Sarajevo je uglavnom pretilo udarcima iz daljine, mi smo imali par situacija u kaznenom prostoru, ali mislim da ni jedan ni drugi golman danas nisu ništa odbranili - rekao je Nikolić posle meča i dodao:

- Kao da se igralo za bodove, a odlučio je taj kiks našeg golmana pred kraj meča i Sarajevo je pobedilo. Mi se još uvek 'tražimo', i tim i početnu postavu i način igre. Imamo još problema da nove igrače uklopimo u tim. Bandalovski je bio na izdisaju snaga. Videli ste, on je tek nekoliko dana sa nama. Imamo i par igrača koji se vraćaju posle povreda i koji traže formu, ali i koji dobro trče poput Brašanca - zaključio je Nikolić u izjavi za "SOS kanal".

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILANOVČANIN

    8. februar 2015 | 11:15

    Pa normalna i stručna izjava. Nije ni bilo tako loše, osim tog Lukačevog kiksa koji je osim toga previše nonšalantan i valljalo bi malo da grišne klupu. Marko je dobar stručnjak i dobro radi. Krenuće ovaj tim na vreme, kad' krene nastavak i prošetati se do nove titule. Može se to nekom svidjati ili ne, ali to je realnost od koje se može pobeći, samo maštarijama.

  • DrVeljko

    8. februar 2015 | 10:41

    Brašanac? Večiti talenat

  • Niksicanin

    8. februar 2015 | 11:27

    Citavog zivota volim Partizan. I nikad moj klub nije imao losiju upravu, letargicnije igrace i goreg trenera! Bez korjenite i radikalne cistke, nema nam spasa! P. S. I ovakvi smo jaci od ostalih iz JSL, ali necu to, 'ocu evropski Partizan, onaj koji sam zavolio kao dijete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA