Uprava Partizana i fudbaleri se dogovorili oko isplate dugovanja!

 
  • 2

Dogovor je pao između dva treninga crno-belih u Zemunelu

Zaostale plate i premije biće isplaćene fudbalerima Partizana! Crno-beli fudbaleri sastali su se sa članovima Uprave, odnosno generalnim direktorom Milošem Vazurom i generalnim sekretarom Darkom Gruborom na kojem su postigli dogovor o načinu isplate.

-Dogovorili smo dinamiku isplate - rekao je Vazura za "Žurnal".

Između 15. i 20. februara fudbalerima Partizana će biti isplaćena prva rata, dok ih druga očekuje sredinom marta, a treća i četvrta u aprilu i maju.

Novo rukovodstvo Partizana je po stupanju na dužnost isplatilo dve plate, ali su dugovanja velika. Za sada je ostalo otvoreno pitanje oko premija za titulu osvojenu u sezoni 2012/13.

Partizanova uprava želi da revidira trenutni iznos premija, jer im se aktuelne čine prevelikim, ali se postavlja pitanje da li će igrači pristati na umanjenje istih.

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    4. februar 2015 | 19:39

    Potpuno (ne)realno da u našoj zemlji sportisti pogotovo u propalom fudbalu budu plate i premije veće od recimo primanja jednog hirurga. Šta više profesionalizam u Srpskom fudbalu treba ukinuti i uvesti amaterizam, otprilike 5 godina pa da onda podvučemo crtu i vidimo gde smo. A bili bi sigurno bolji.

  • Vladan Tegeltija Telekom

    4. februar 2015 | 11:13

    Verovatno su dobili odgovor: Polako to s'plaćanje gospodo fudbalisti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA