TRANSFER BOMBA: Antonio Kasano prelazi u Rijeku?

Italijanski fudbaler viđen u društvu predsednika i vlasnika hrvatskog kluba na meču Serije B

  • 0

Prelazni rok je možda gotov u većini evropskih država, ali to ne dotiče bivšeg reprezentativca Italije Antonija Kasana koji je nedavno raskinuo ugovor sa Parmom i postao slobodan agent.

Spekulisalo se da će se nestašni dečko italijanskog fudbala možda vratiti u Inter, pominjao se i drugoligaš Bari, a razne priče počele su da kruže i nakon što je viđen u društvu predsednika Rijeke Damira Miškovića.

Njih dvojica su sedeli jedan pored drugog na meču Serije B koji su igrali Specija i Avelino (0:1), a razlog je svakako to što je vlasnik Specije Gabrijel Volpi, čovek koji drži i Rijeku. Fotografuju možete POGLEDATI OVDE.

Vođa navijača Parme postrojavao Antonija Kasana (VIDEO)

Hrvatski mediji navode da Mišković često odlazi na mečeve Specije, dok italijanski, pored eventualnog transfera kasana u Rijeku, pominju i mogućnost da napadač zaigra za Speciju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, Specija je trenutno četvrta na tabeli i nalazi se u grupi timova za plej-of, dok im drugoplasirana Bolonja beži samo pet bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA