TUMBAKOVIĆ: Bandalovski je bio Nikolićeva želja! Spremamo još jedan transfer!

 
  • 4

Potpredsednik zadužen za sportska pitanja crno-belih je na predstavljanju najnovijeg pojačanja rekao da je to bio izbor trenera, što pomalo deluje kao ograđivanje od tog izbora ukoliko Bugarin napravi neki problem u budućnosti, jer je već dokazano da je problematičan

Bugarski fudbaler Ivan Bandalovski drugo je pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku. On je u Humsku došao kao slobodan igrač, pošto je u avgustu raskinuo ugovor sa belgijskim Luvenom.

Potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da je bugarski internacionalac jedno od najvećih pojačanja crno-belih i da je bio želja trenera.

Bandalovski stigao u Partizan i poručio šta želi (FOTO)

- Bandalovski je želja trenera Marka Nikolića i on ga je posebno apostrofirao kao nekoga ko može da nadomesti sve ono što je Vulićević pokazao u prethodnom periodu. Verujem da će opravdati poverenje i želim mu puno sreće i dobrih rezultata - rekao je Tumbaković.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

On je najavio nova pojačanja u redovima jesenjeg prvaka, posebno na pozicija štopera.

- Ovo nije kraj prelaznog roka za nas. Očekujemo da u narednim danim završimo posao sa jedinim od igrača sa kojima pregovaramo - kazao je Tumbaković.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Inače, pomalo je čudno da se potpredsednik zadužen za sportska pitanja na neki način ogradio od dolaska bugarskog internacionalca i saopštio da je to bila želja šefa stručnog štaba Nikolića i da li je ovo znak da ukoliko bude bilo nekih problema sa Bugarinom, za koga je dokazano da je problematičan igrač, onda za to odgovoran trener.

ZNA LI PARTIZAN KOGA DOVODI? Brutalni defanzivac, ratuje s navijačima, a trener ga izbacuje zbog SMS! (VIDEO)

Bandalovski igra na poziciji desnog beka, sa Partizanom je potpisao ugovor na godinu i po dana i nosiće crno-beli dres sa brojem dva.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DrVeljko

    31. januar 2015 | 16:41

    Otišao Trajković,došao još luđi.Mada,ja volim kada imam takvog igrača u odbrani a ne neku seka persu.Mislim da Ostojić i Stanković nisu za Partizan,suviše su blagi i anemični.Odbrani treba lider (poslednji je bio Krstajić) bez kompromisa,nadam se da će to biti upravo on

  • Savica

    31. januar 2015 | 20:03

    OVAJ VISE LICI NA KECERA ILI DRVOSECU. JOS DA JE TAKAV NA TERENU. BESKOMPROMISAN.

  • Sergej Danilovič

    31. januar 2015 | 18:15

    Imao je Nikolic i drugih zelja.Ispunite ih!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA