Mihin novi napadač rekao bolnu istinu o italijanskom fudbalu

 
  • 2

Kamerunski napadač se ponovo vratio na Apenine

Novi fudbaler Sampdorije Samjuel Eto rekao je da Serija A nije više atraktivna liga, zbog čega sve manje vrhunskih igrača igra u njoj.

- To nije zbog standarda u Italiji, već zato što ovdašnji klubovi nisu više na vrhunskom nivou kao nekad. Juventus je blizu toga, ali je problem što ne može da pobedi velike timove. Takva je bila situacija u Interu kada sam došao, ali se posle toga sve promenilo. Italijanski fudbal je u krizi, nema više mnogo novca, ali ni publike - rekao je Eto, a prenosi Gazeta delo Sport.

Kamerunski napadač se ponovo vratio na Apenine i nedavno je potpisao višegodišnji ugovor sa Sampdorijom.

- Nadam se da ću pomoći timu da zabeleži uspehe. Svidela mi se ideja predsednika Masima Ferera i želim da opravdam ukazano poverenje - zaključio je Eto.

Eto je ekipu iz Ðenove prešao iz Evertona, a tokom karijere igrao je još za Majorku, madridski Real, Espanjol, Barselonu, Anži i Čelsi.

Sa Interom je osvojio titulu Serije A, Ligu šampiona, dva nacionalna kupa, Superkup Italije i Svetsko klupsko prvenstvo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA