SRPSKI TRENER O RONALDU: Očajno, ružno, arogantno! (VIDEO)

 
  • 1

Trener Kordobe čiji su se igrači našli na meti Portugalca tokom meča, izjavio je da je sjajna igra njegovog tima proizvela frustraciju kod najboljeg fudbalera na svetu zbog čega je odreagovao tako kako je odreagovao

Odluka Diciplinske komisije Primere da sa samo dva meča kazni Kristijana Ronalda zbog udaranja dvojice igrača Kordobe, izazvala je žestoke reakcije u fudbalskoj javnosti Evrope. Povodom toga oglasio se i trener ekipe koja se  bori za opstanak Miroslav Đukić koji je poteze najboljeg fudbalera na svetu nazvao očajničkim i arogantnim.

- Ronaldov potez je bio potez očajnika, ružan i arogantan. On nije smeo to da uradi, jer to ne priliči najboljim fudbalerima sveta kao što su on i Mesi. Moji igrači su ga pokrivali i on se nije dobro snašao na terenu, a to ga je verovatno učinilo nervoznim, frustriranim, zbog čega je i zaradio isključenje - rekao je Đukić.

Kordoba je poprilično namučila Real u međusobnom duelu, ali je ipak trijumfovao šampion Evrope, međutim, srpski trener je zadovoljan igrom svojih izabranika i nada se da će ova predstava naterati navijače da više više veruju njegovoj ekipi.

- Mogli smo da iznenadimo najbolji tim na svetu, a moj san od malena je bio da pobedim Real. Ipak nadam se da će nam navijači posle ove predstave više verovati. Mi moramo da razmišljamo pozitivno i da budemo jedinstveni i skromni, a rezultati će doći - kazao je Đukić.

(Telegraf.rs)

 

Video: "Volela bih da unapredim mentalnu stabilnost": Biser srpskog tenisa dočekan posle velikog zlata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čučuk Stanoje

    29. januar 2015 | 17:55

    Odličan fudbaler . Loš čovek,veoma loš.Zato nikad neće biti veliki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA