Troickog ostavila devojka čim se pojavila priča o njihovoj svadbi!

 
  • 7

Srpski teniser i atraktivna manekenka Sofija Milošević prekinuli su višemesečnu vezu i to samo nekoliko dana nakon što se pojavila informacija da će se uzeti na leto

Srpski teniser Viktor Troicki se fantastično vratio na teren posle jednogodišnje suspenzije i pruža odlične partije, ali nažalost zato nije imao sreće u ljubavi. On i njegova devojka Sofija Milošević raskinuli su višemesečnu vezu i nastavili svojim putem.

Iako se u javnosti u jednom trenutku pojavila informacija da bi njih dvoje uskoro mogli da "stanu na ludi kamen" narednog leta, do toga neće doći, jer su njih dvoje shvatili da nisu jedno za drugo i da su previše različiti.

Priču o raskidu je potvrdila i atraktivna manekenka koja je krato rekla da odnedavno više nisu zajedno, ali da su se rastali u dobrim odnosima.

- Raskinuli smo nedavno. Viktor je divna osoba i želim mu sve najbolje - rekla je zgodna Sofija za "Puls".

Foto: Instagram/sofimilo Foto: Instagram/sofimilo

Kraj njihove veze se dao naslutiti još pre desetak dana, u trenucima dok je Troicki igrao fenomenalno na Australijan openu, a ona je na društvenim mrežama pisala o tome kako je singl i da zato ima previše vremena.

Printskrin: instagram/sofimilo Printskrin: instagram/sofimilo

Njima dvoma je inače ovo drugi put da raskidaju, tačnije oni su bili u emotivnoj vezi još pre nekoliko godina, ali su raskinuli, da bi u maju prošle godine odlučila da se pomire, ali očigledno da im ljubav nije uspela ni iz drugog pokušaja.

Prinskrin: Youtube/Augusto Araujo Prinskrin: Youtube/Augusto Araujo

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgleda Meaca na sat i po vremena pred početak meča Inter - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA