Koliko bi moćno izgledali srpski košarkaši u ovakvim dresovima? (FOTO)

 
  • 34

Ljubitelj košarke i srpske reprezentacije ponudio je rešenje za dizajn opreme za našu reprezentaciju * KSS nije u mogućnosti da prihvati rešenje, jer ima ugovor sa svojim sponzorom

Košarkaši Srbije su apsolutni hit kod nas, pa ljubitelji košarke ne gube vreme želeći da im pomognu da na terenu izgledaju još bolje.

Tako se jedan dizajner dosetio i napravio novi dizajn dresovima za naše košarkaše

Osim dizajna dresa, napravljen je  i novi dizajn slova u imenu Srbija, kao i novi logo Košarkaškog saveza Srbije, koji takođe ima fenomenalan izgled.

Međutim, zbog ugovora sa kompanijom PEAK koja je sponzor opreme, Košarkaški savez nije u mogućnosti da prihvata ovakve ponude..

- Lepo je što ljudi prate košarku i što se trude da nam pomognu, ali mi imamo ugovor sa Pikom i oprema za ovu godinu je već isporučen - poručili su nam iz KSS.

Ipak, nije loše zamisliti naše igrače u ovakvoj opremi...

Dizajn: David Brbaklić Dizajn: David Brbaklić

Idejni tvorac novog dizajna dresova je David Brbaklić, a kakve sve to izgleda i kako je nastala ideja možete videti na sajtu www.behance.net/gallery/22539563/2015-Serbia-basketball-uniforms.

(Telegraf.rs)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA