NA POMOLU NAJVEĆI TRANSFER SRPSKOG FUDBALA: Barselona kupuje igrača Vojvodine! (VIDEO)

 
  • 3

Verovatno najveća transfer bomba u poslednjih 20 godina u srpskom fudbalu bi mogla da se dogodi uskoro. Slavni španski klub ozbiljno je zagrizao i spreman je da kupi jednog od najtalentovanijih evropskih defaznivaca, a ima i plan kako da zaobiđe zabranu transfera koju je dobio od FIFA samo kako bi Srbin stigao na Kamp Nou

Ogromna transfer bomba u srpskom fudbalu bi mogla uskoro da odjekne! Talentovani štoper Vojvodine, Srđan Babić nalazi se na meti Barselone koja je ozbiljno zagrizla da ga dovede u svoje redove, međutim, najveći problem joj predstavlja jednogodišnja zabrana transfera koju je dobila.

Kako piše katalonski sportski list "Sport" prelazak Babića je u jednom trenutku delovao kao gotova stvar i nije sporna želja čelnika sa "Kamp Noua" da talentovani štoper što pre stigne u taj klub, ali već pomenuta suspenzija im predstavlja najveću prepreku u njegovom angažovanju.

Skauti Katalonaca su se u početku raspitivali kod Gorana Marića koji je sin trenera Novosađana Zorana Marića o kvalitetima omladinskog reprezentativca Srbije, a zatim su i dolazili u Novi Sad kako bi ga uživo posmatrali, ali i razgovarali direktno sa trenerom. Babić ih je uverio da bi mogao da bude pravo rešenje za njih i budućnost kluba.

U Barseloni su upoznati i sa time da će im biti potrebno oko dva miliona evra da plate obeštećenje "lalama" i na to su spremni da pristanu, samo da uspeju da ga nekako dovedu u svoje redove, a izgleda da imaju nekoliko rešenja kako da ipak, preteknu konkurente za potpis 19-godišnjeg defanzivca, koga jure još Sampdorija i Mančester junajted.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Jedna od mogućih opcija za Katalonce, jeste da otkupe Babića, pošto njima nije zabranjena kupovina fudbalera, već samo registracija novih igrača, i da ga ostave na jednogodišnjoj pozajmici u Vojvodini, a da se kada istekne suspenzija preseli na "Kamp Nou".

Ili kao druga opcija, da jedan od najperspektivnijih mladih štopera odmah ode u Španiju i bude priključen Barseloni B zajedno sa ostalim članovima "La Masije" i neko vreme se privikava i uči specifičan sistem igre koji gaji španski velikan. Bilo kako bilo, u katalonskom klubu će morati brzo da reaguju, jer je red zainteresovanih za njegove usluge sve veći, a veoma su male opcije da ga i sledeće godine gledamo na našim terenima.

(Telegraf.rs)

 

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misirac

    22. januar 2015 | 19:06

    Bravo momak! Pogledala te je srećna zvezda... Zahvali se BOGU na svemu!Mogu samo da zamislim kako se oseća dečkić sa 19 god. kome se ispunjava zivotni san. Bas mi je drago, želim ti puno uspeha i da sreća nastavi da te prati. Pozdrav

  • Stovla

    22. januar 2015 | 22:19

    Uspeo u zivotu

  • Ano nim

    23. januar 2015 | 02:24

    To ce mu biti veliki promasaj, treba da ode prvo u zvezdu ili partizan na kaljenje€€€$$$ hahahahha salim se naravno... svaka cast decko, daj boze da ih bude jos koji ce krenuti tvojim i stopama velikana srpskog sporta poput vidica ivanovica kolarova stankovicA i drugih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA