PRAVI RONALDO I IBRA: Ja tebi serdare, ti meni vojvodo!

 
  • 0

Nakon što je pre nekoliko meseci švedski napadač koji retko o nekom bivšem ili sadašnjem fudbaleru ima pozitivno mišljenje, priznao da je čuveni Brazilac najbolji igrač svih vremena, sada se ovaj njemu odužio proglasivši ga za najboljeg centarfora na svetu

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo smatra da je igrač Pari Sen Žermena i reprezentativac Švedske, Zlatan Ibrahimović, u ovom trenutku najbolji svetski napadač.

Prema njegovom mišljenju, Šveđanin je nenadmašan u igri iz prvog plana.

- Mislim da je Ibrahimović najbolji napadač. On nosi dres sa brojem 10, a igra kao klasična devetka. Prošle godine par puta sam boravio u Parizu i posmatrao utakmice Pari Sen Žermena na kojima je igrao Ibrahimović. Njegovi pokreti su neverovatni, veoma je dobar - rekao je Ronaldo koji inače važi za jedinog fudbalera, bilo bivšeg ili sadašnjeg kome se nadobudni Ibra divi.

Ibrahimović je prošlog meseca zauzeo drugo mesto u izboru za najboljeg švedskog sportistu svih vremena, iza tenisera Bjerna Borga.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA