Saigrač Jojića i Subotića gledao kako mu otac ubija majku!

 
  • 3

Fudbaler Borusije iz Dortmunda je kao 10-godišnjak prisustvovao velikoj porodičnoj tragediji, što je otkrio tek u svojoj autobiografiji

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fudbaler Borusije iz Dortmunda i saigrač naših Miloša Jojića i Nevena Subotića, Jakub Blaščikovski, preživao je u detinjstvu jednu od najvećih trauma koja može da zadesi čoveka. On je svojim očima video kako je njegov otac usmrtio njegovu majku.

Poljski fudbaler je ovo otkrio u svojoj autobiografiji u kojoj je opisao porodičnu tragediju koju je doživeo kao 10-godišnji dečak.

Foto: AP Foto: AP

- U knjizi sam opisao sve što mi se desilo u životu, pa sam tako i pisao o danu kada sam sa deset godina prisustvovao ubistvu. Tada je moj otac Zigmund ubio moju majku Anu. Nikada to nisam zaboravio niti ću moći da zaboravim. Tada mi se život zauvek promenio. Uvek ću se pitati: Zašto?. Nisam ranije pričao o tome, pokušavao sam da zaboravim, ali nisam mogao - ispričao je Blaščikovski medijima o tom događaju.

On je apsolutno otvorio dušu i rekao kako nakon toga et dana nije ustajao iz kreveta i da se onda preselio kod babe i dede koji su brinuli o njemu. Koliko mu majka nedostaje govori i to što svaki pogodak posvećuje upravo njoj i misli da da ga ona posmatra s neba.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Sa dosta problema sam se susretao u životu i uspevao da ih prebrodim i mislim da mi je ona pomagala u tome. Teško detinjstvo mi je dalo snagu u ćivotu. Morao sam da se borim sa dosta nevolja sa kojima mnogi ne bi mogli da se izbore. Ništa nisam dozvolio da bude bolje od mene u životu. Znam da sam doživeo najgore i to mi je podsvesti - rekao je Blaščikovski.

Njegov otac je zbog ubistva odležao 15 godina u zatvoru, a Jakub mu nikada nije oprostio gnusan zločin, iako se pojavio na njegovoj sahrani 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA