Kakav neočekivan zahtev Ronalda navijačima Reala!

 
  • 1

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo pozvao je navijače madridskog Reala da prestanu sa zvižducima saigraču Geretu Bejlu iako su se njih dvojica žestoko posvađala pre neki dan

Neočekivan potez izveo je Kristijano Ronaldo. On je zatražio od navijača Real Madrida da ne zvižde više Geretu Bejlu!

Bejl je u subotu izviždan na Santjago Bernabeu pošto se na prvenstvenoj utakmici protiv Espanjola, nakon postignutog gola iz slobodnog udarca, propisno ispromašivao, a u finišu meča bio je i sebičan, pa u kontri "dva na jedan" nije dodao loptu Ronaldu, već je sam završio akciju i promašio.

Zanimljivo je da je Ronaldo baš na tom meču imao sukob sa Bejlom i propisno ga je izvređao, što mu nije dodao loptu, ali je sada stao u njegovu stranu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Navijači Reala su uvek isti, pokazuju emocije i nisu prevaranti. Ono što se dogodilo u subotu je prošlost. Nekad i ja pogrešim, sve je to deo fudbala. Mislim da bi trebalo da budu fini prema njemu. Bejl nam je veoma važan, ključan igrač za nas - rekao je Ronaldo posle dodele nagrade Zlatna lopta u Cirihu.

Bejl je u Real došao 2013. godine iz Totenhema, a ove sezone odigrao je 25 utakmica i postigao 12 golova.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA