Ako Mijailović ode kod Stojanovića, hoće li tužiti Zvezdu?

 
  • 9

Bivši kapiten crveno-belih mogao bi da nastavi karijeru u belgijskom Lirsu

Situacija sa statusom Nikole Mijailovića u Crvenoj zvezdi nije nimalo naivna.

Nakon tromesečne suspenzije zbog "sukoba sa saigračem", bivši kapiten crveno-belih planira da uloži žalbu na tu odluku, jer ga Disciplinska komisija nije ni saslušala pre izricanja kazne.

S druge strane, navodi se da bi Mijailović, koji je u lošim odnosima sa dirketorom kluba Zvezdanom Terzićem, mogao bi da nastavi karijeru u Lirsu, koji sa klupe predvodi Slaviša Stojanović i za koji brani Boban Bajković.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Srbin sa slovenačkim pasošem namerava da ubedi Mijailovića da ponovo sarađuju, piše dnevni list "Sport".

Stojanović je već doveo Dušana Mićića, bivšeg vezistu kruševačkog Napretka i Danijela Mojsova, bivšeg igrača Vojvodine, koji je prethodne dve godine nastupao za Bran iz Bergena.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fergi

    11. januar 2015 | 14:14

    Ako su mu duzni lovu garantovano ce da tuzi. Licno mislim da sukob koji se desava i u drugim klubovima, cak i na treninzima nije razlog sto je odstranjen iz kluba. Jos nije ni saslusan sta ima da kaze. Ultimativno donesena presuda. Prema tome, sledi tuzba.

  • Alex

    11. januar 2015 | 13:09

    Zvezdas sam ali otkako je Terzic u klubu, ne pratim fudbal i da sam na njegovom mestu(Mijailovicevom)tuzio bi klub za sva neisplacena potrazivanja...

  • Goran

    11. januar 2015 | 13:04

    A zasto kritikovati ove sto tuze. Pa nisu oni sami sebi sastavljali ugovore. Uredu je voleti klub. Ali to je njima radno mesto kao i nama sto radimo u firmama. Treba tuziti upravu sto su nudili takve ugovore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA