Ana padala i bacala reket, ali je ipak napravila veliki preokret!

 
  • 1

Srpkinja je izgubila prvih pet gemova u meču protiv Kanepi, ali je uspela da se domogne polufinala Brizbejna

Ana Ivanović je sa velikom mukom i posle preokreta došla od polufinala turnira u Brizbejnu na kome je drugi nosilac. Srpkinja je u neizvesnom meču savladala Kaju Kanepi 6:4, 4:6, 3:6.

Naša teniserka kao da nije postojala u prvih pet gemova meča na terenu, a Estonka je na brzinu povela sa 5:0. Tek kada je videla da je vrag odneo šalu peta igračica sveta je zaigrala na svom nivou i umalo nije u potpunosti preokrenula prvi set, pošto je došla do 5:4 i imala brejk loptu, ali je nije iskoristila, tako da je ovaj period pripao Kanepi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U drugom delu je viđena velika borba, iako je naša teniserka rano oduzela servis protivnici. Ipak, uspela je da taj deo meča privede kraju i dođe do izjednačenja u setovima.

Odlučujući set protekao je u znaku Ivanovićeve koja je dominirala na terenu i došla do pobede koja joj je obezbedila prvo polufinale ove godine gde će joj protivnica biti Varvara Lepčenko iz SAD.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA