RAZBUDILA JE KAFA: Serena je izgubila prvi set 6:0, a onda je popila espreso i počistila protivnicu! (VIDEO)

 
  • 3

Amerikanki je bilo potrebno nešto da se razbudi i zatražila je od sudije kafu koja je ubrzo stigla, a dobila je i kolačić uz nju

Serena Vilijams baš ume da se zabavlja, ali i da zabavi sve oko sebe, osim njenih protivnica. Najbolja teniserka na svetu učestvuje na ovogodišnjem Hopman kupu, a u meču protiv Flavije Penete je odlično zabavila publiku, sebe i sudiju, pa čak i Italijanku kojoj verujemo sve ovo nije bilo smešno po završetku duela.

Amerikanka je nakon što je doživela katastrofu u prvom setu koji je izgubila glatko 6:0 kada je sela na stolicu, na pitanje sudije da lijoj nešto treba, odgovorila šaleći se na svoj račun da bi joj dobro došao jedan espreso da se razbudi uz smeh svih prisutnih, a kada je arbitar pitao da li je ozbiljna kroz smeh je rekla da jeste, ali da ne zna da li je to dozvoljeno.

Očigledno da jeste bilo, jer je ubrzo stigla kafa za nju, ali i kolačić koju je Vilijamsova popila na brzinu, a onda je i njena igra bila ubačena u šestu brzinu. Ubrzo je usledio preokret, a Peneti je vratila istom merom u odlučujućem trećem setu kada je ona nju počistila sa 6:0 za pobedu koju je donela svojoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA